Pāriet uz galveno saturu
Tue. 21.01.2025. 18:00

Muzikāla izrāde ģimenēm – “Ķepu patruļas jaunā misija”

Grand Hall


Mīļie draugi, Ķepu patruļas piedzīvojumu ielejā ierodas slavenā popzvaigzne Kellija, lai uzstātos uz lielās skatuves un iepriecinātu savus kvēlākos fanus! Bet, kas tad nu? O, ou, kāds blēņdaris ir parūpējies par to, lai koncerta norisei tiktu uzlikti šķēršļi... 

Nav ko bēdāties, jo Čeizs ar Skaju lieliski zina, kā tikt galā ar jebkuru situāciju! Vai viņiem izdosies atpazīt un noķert to blēņdari, kurš gribēja izjaukt popzvaigznes Kellijas koncertu? 

Nāc un uzzini! Tiekamies!

Mērķauditorija: 3 līdz 10 gadus veci bērni – pirmsskolas izglītības iestāžu un 1. līdz 4. klašu audzēkņi. Bērniem līdz 1 gada vecumam (ieskaitot) - ieeja bez maksas.

The Host of the Event hereby informs that photographic images and/or video recordings will be taken in the course of the Event in order to ensure coverage of the Event in mass media and information materials. The obtained materials can be used for publicity and public information purposes. The Host of the Event assumes no liability for any photographic images and/or video recordings taken by third parties and for the usage of the materials thus obtained. Detailed information regarding the processing of your personal data is available here.

Share