Pāriet uz galveno saturu
Sat. 21.12.2024. 19:00

A-Europa | 25 Gadi Kopā

Grand Hall


Ar iespaidīgu koncertu 21. decembrī VEF kultūras pilī grupa "A-Europa" atzīmē savu 25 gadu jubileju.

Koncerts solās būt neaizmirstams grupas "A-Europa" cienītājiem. Programmā būs visiem zināmie un iecienītākie hiti, tostarp “Meitenes Rīgā”, “Ziema - baltas rozes”, “Jūrmala”, “Tuvumā tālumā” un jaunas dziesmas. Viens no galvenajiem nosacījumiem programmas sagatavošanā bija, saglabāt dziesmu autentisko skanējumu, tāpat kā radiostacijās, diskotēkās un naktsklubos. Tādējādi atmosfēra būs piepildīta ar enerģiju un draivu.

Apmeklētājus gaida aizraujoša šova programma, krāšņi specefekti un neaizmirstamas izjūtas. Šis pasākums būs muzikāli svētki, kas paliks atmiņā uz ilgu laiku!

Biļetes jau ir pārdošanā, un mēs aicinām visus mūzikas cienītājus pievienoties mums šajā īpašajā vakarā, kas būs piepildīts ar mūzikas burvību un enerģiju.

Gaidām Jūs 21. decembrī VEF kultūras pilī - vietā, kur mūzikas burvība un tikšanās ar to kļūst par īpaši košu un unikālu notikumu. Nepalaidiet garām iespēju kļūt par daļu no tā!

The Host of the Event hereby informs that photographic images and/or video recordings will be taken in the course of the Event in order to ensure coverage of the Event in mass media and information materials. The obtained materials can be used for publicity and public information purposes. The Host of the Event assumes no liability for any photographic images and/or video recordings taken by third parties and for the usage of the materials thus obtained. Detailed information regarding the processing of your personal data is available here.

Share