Pāriet uz galveno saturu
Sun. 15.12.2024. 19:00

ADVENTA KONCERTS | KUR ZIEMAS GAISMA SKAN

Chamber hall

Šogad Adventa laikā, saliedējoties ar Eiropas kultūrvietu iniciatīvu, īpaši domājam par to, kā mūsu sabiedrību padarīt iekļaujošāku un atvērtāku, šoreiz dodot vārdu un skatuvi cilvēkiem, kas neskatoties uz veselības uzliktiem ierobežojumiem spējuši iegūt augstāko muzikālo izglītību un pilnvērtīgi iekļauties sabiedrības dzīves norisēs. Ar skaņu pasauli un mūzikas instrumentu dažādību iepazīstinās multiinstrumentālists Marko Ojala, ar sitaminstrumentiem – Mariss Ojala, flautu – Maija Eva Fogele, saksofonu – Līva Paula Paleja, bet ar stīgu instrumentiem arfu un kokli – Andra Biseniece. Koncerta programma domāta cilvēkiem ar dažādiem funkcionāliem traucējumiem, īpaši domājot par bērnu un jauniešu auditoriju.

Programmā:

J.S.Baha, T.Arnes, P.Sarasates, A.Pjacollas, G.Forē u.c. komponistu mūzika.

Piedalās:

  • Marko Ojala, akordeons, ģitāra,
  • Mariss Ojala, sitaminstrumenti
  • Maija Eva Fogele, flauta
  • Līva Paula Paleja, saksofons
  • Andra Biseniece arfa, kokle

N.B. Ieeja pasākumā ar BEZMAKSAS  ielūgumiem, kuri no 1. decembra plkst. 10.00 saņemami  visās "Biļešu paradīze" kasēs un internetā. 

The Host of the Event hereby informs that photographic images and/or video recordings will be taken in the course of the Event in order to ensure coverage of the Event in mass media and information materials. The obtained materials can be used for publicity and public information purposes. The Host of the Event assumes no liability for any photographic images and/or video recordings taken by third parties and for the usage of the materials thus obtained. Detailed information regarding the processing of your personal data is available here.

Share