Pāriet uz galveno saturu
T. 26.02.2025. 19:00

Big Daddy Wilson & Goosebumps bros

Lielā zāle


Amerikāņu Blues un Soul dziedātājs un dziesmu autors Big Daddy Wilson un viņa ilggadējā pavadošā grupa no Itālijas The Goosebumps bros ar jaunu koncertprogrammu atgriežas Latvijā!

Šī nav pirmā reize, kad mākslinieks viesojas Latvijā un priecē publiku ar savu samtaino balsi pārpildītās koncertzālēs! Koncertā skanēs dziesmas gan no jaunā albuma, gan Latvijā vēlneatskaņotas Big Daddy Wilson oriģinālkompozīcijas no mākslinieka plāšā repertuāra klāsta.

Big Daddy Wilson & The Goosebomps Bros izvedīs klausītāju cauri unikālam, muzikālam ceļojumam, kas šķērsos daudzas afroamerikāņu mūzikas tradīciju krāsas un nianses – sākot no “roots” blues līdz klasiskajam soul, no folk līdz urbānajām melodijām!

Grupas sastāvs:
Big Daddy Wilson – vokāls, perkusijas
Cesare Nolli – ģitārs, bekvokāls
Paolo Legramandi – basģitāra, bekvokāls
Nick Taccori – bungas, bekvokāls

Pasākuma organizators informē, ka Pasākuma laikā tiks veikta foto un/vai video uzņemšana ar mērķi atspoguļot informāciju par Pasākumu masu medijos un informatīvajos materiālos. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti publicitātei un sabiedrības informēšanai. Pasākuma organizators neuzņemas atbildību par trešo personu foto un/vai video uzņemšanu un to izmantošanu. Sīkāka informācija par Jūsu personas datu apstrādi ir pieejama šeit.

Ieteikt