Pāriet uz galveno saturu
Sv. 29.12.2024. 19:00

Operetes Jaungada koncerts VIVA!

Lielā zāle


Dzirkstoši daudzveidīgā svētku sajūtu pasaule, dzīvesprieka caurvīta muzikālu noskaņu palete Operetes teātra Jaungada koncertos. Izcili solisti, dejotāji un Operetes teātra simfoniskais orķestris diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā.

Lai cik paradoksāli tas arī neizklausītos, daudziem no mums tieši decembris ir gada gaišākais laiks, kad daba, šķiet, iegrimusi dziļā miegā. Gan Ziemassvētku laiks un jēga, gan tuvojošā Jaungada gaidas tad piešķir mūsu domām plašāku trajektoriju un apgaismības vertikāli. Mūzika visos laikos ir bijusi lieliskākais psihoterapeits un smalkjūtīgākais dvēseles pavadonis. 

Šī brīnišķīgā, muzikāli krāsainā operešu mūzikas programma gan iedvesmos un ielīksmos, gan mierinās un dziedēs. Priecāsimies un svinēsim!

Pasākuma organizators informē, ka Pasākuma laikā tiks veikta foto un/vai video uzņemšana ar mērķi atspoguļot informāciju par Pasākumu masu medijos un informatīvajos materiālos. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti publicitātei un sabiedrības informēšanai. Pasākuma organizators neuzņemas atbildību par trešo personu foto un/vai video uzņemšanu un to izmantošanu. Sīkāka informācija par Jūsu personas datu apstrādi ir pieejama šeit.

Ieteikt