Pāriet uz galveno saturu
S. 02.11.2024. 17:00

TDA “GATVE” KONCERTS | VISA RĪGA – MANA RĪGA

Lielā zāle


TDA "Gatve" jau drīz svinēs savu 80 gadu jubileju!
Svinēsim svētkus - ar šo jubilejas ieskaņu koncertu, turpinām aizsākto deju ciklu veltītu Rīgai. Rīga ir kā iedvesmas avots radīt deju priekšnesumus mūsdienu skatījumā gan populāriem horeogrāfiem, gan arī jaunajiem, mazāk zināmiem autoriem.  

Koncertā "Visa Rīga-Mana Rīga!" redzēsiet jaundejas, kuras tapušas tieši  Gatves visu paaudžu dejotājiem. Koncertā Jūs arī  priecēs TDA Gatve deju draugi no skaistākajām Rīgas apkaimēm – Teikas, Čiekurkalna, Ķīpsalas, Āgenskalna, Iļģuciema - TDA  Ačkups, Diždancis, Rotaļa, Vektors, lai ar mums kopā izdejotu latviešu skatuviskās dejas raibo pūru un apliecinātu savu mīlestību Rīgai. 

Pasākuma organizators informē, ka Pasākuma laikā tiks veikta foto un/vai video uzņemšana ar mērķi atspoguļot informāciju par Pasākumu masu medijos un informatīvajos materiālos. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti publicitātei un sabiedrības informēšanai. Pasākuma organizators neuzņemas atbildību par trešo personu foto un/vai video uzņemšanu un to izmantošanu. Sīkāka informācija par Jūsu personas datu apstrādi ir pieejama šeit.

Ieteikt