Pāriet uz galveno saturu
Sv. 15.12.2024. 19:00

ADVENTA KONCERTS | KUR ZIEMAS GAISMA SKAN

Kamerzāle

Šogad Adventa laikā, saliedējoties ar Eiropas kultūrvietu iniciatīvu, īpaši domājam par to, kā mūsu sabiedrību padarīt iekļaujošāku un atvērtāku, šoreiz dodot vārdu un skatuvi cilvēkiem, kas neskatoties uz veselības uzliktiem ierobežojumiem spējuši iegūt augstāko muzikālo izglītību un pilnvērtīgi iekļauties sabiedrības dzīves norisēs. Ar skaņu pasauli un mūzikas instrumentu dažādību iepazīstinās multiinstrumentālists Marko Ojala, ar sitaminstrumentiem – Mariss Ojala, flautu – Maija Eva Fogele, saksofonu – Līva Paula Paleja, bet ar stīgu instrumentiem arfu un kokli – Andra Biseniece. Koncerta programma domāta cilvēkiem ar dažādiem funkcionāliem traucējumiem, īpaši domājot par bērnu un jauniešu auditoriju.

Programmā:

J.S.Baha, T.Arnes, P.Sarasates, A.Pjacollas, G.Forē u.c. komponistu mūzika.

Piedalās:

  • Marko Ojala, akordeons, ģitāra,
  • Mariss Ojala, sitaminstrumenti
  • Maija Eva Fogele, flauta
  • Līva Paula Paleja, saksofons
  • Andra Biseniece arfa, kokle

N.B. Ieeja pasākumā ar BEZMAKSAS  ielūgumiem, kuri no 1. decembra plkst. 10.00 saņemami  visās "Biļešu paradīze" kasēs un internetā. 

Pasākuma organizators informē, ka Pasākuma laikā tiks veikta foto un/vai video uzņemšana ar mērķi atspoguļot informāciju par Pasākumu masu medijos un informatīvajos materiālos. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti publicitātei un sabiedrības informēšanai. Pasākuma organizators neuzņemas atbildību par trešo personu foto un/vai video uzņemšanu un to izmantošanu. Sīkāka informācija par Jūsu personas datu apstrādi ir pieejama šeit.

Ieteikt